GDPR

The GDPR (Databeskyttelsesforordningen) er et nyt EU-regulativ, som trådte i kraft d. 25. maj 2018. GDPR erstattede Persondataloven. Med hensyn til behandling af personoplysninger adskiller GDPR sig fra persondataloven, og kravene til hvordan virksomheder må behandle dine personoplysninger blev skærpet.

Når du handler hos WallRibbon, accepterer du vores databeskyttelsespolitik og behandling af dine personoplysninger.

Vi beskytter dit privatliv og indhenter ikke mere information end nødvendigt for at behandle din ordre.

Vi sælger eller videregiver aldrig din information til tredjeparter uden juridisk grundlag.

WallRibbon er ansvarlig for behandling af den personlige data, du som kunde har givet os. Dine personlige data bliver behandlet for at kunne gennemføre din ordre, samt i tilfælde af at du har abonneret på vores nyhedsbrev eller anmodet om kampagnekoder – så vi har mulighed for at tilpasse markedsføring til dine individuelle behov.

Informationen nedenfor er en opsummering af, hvordan vi gemmer og behandler dine data i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Hvad er personlig information?

Personlig information er defineret som enhver information, som direkte eller indirekte kan henføres til en fysisk person.

Hvilke data opbevarer vi?

For at vi er I stand til at behandle din ordre og besvare spørgsmål relateret til din ordre (kundeservice), opbevarer vi dit for- og efternavn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, IP-adresse og købshistorie.

Dine data opbevares så længe vi har juridisk grundlag for at behandle din information, for eksempel for at overholde aftaler mellem os overholde juridiske forpligtelser i henhold til f.eks. bogføringsloven.

Juridisk grundlag

I forbindelse med køb bliver dine data behandlet for at overholde aftalen med dig.

Markedsføring, kampagner og lignende finder sted med dit samtykke.

Hvilke data deles og med hvilket formål?

Betalingsudbyder

Når du køber noget, deles information med vores betalingsudbyder. Der opbevares for- og efternavn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Hvis du vælger at betale via faktura, gemmes betalerens personnummer også. Oplysningerne gemmes for at gennemføre købet og for at beskytte parterne mod svindel.

Vi benytter os af betalingsudbyderen Nordea Connect.

Fragtfirma

For at vi kan levere din ordre og overholde vores aftale, skal vi dele specifik information med fragtfirmaet. Vi deler for- og efternavn og leveringsadresse. E-mailadresse og/eller telefonnummer kan også blive delt med fragtfirmaet.

Vi benytter os af fragtfirmaet DHL

Nyhedsbrev

Hvis du har valgt at abonnere på vores nyhedsbrev, deles for-, efternavn og e-mailadresse med vores nyhedsbrevsudbyder. Dette gøres for at kunne holde dig orienteret om information og kampagner for markedsføringsformål. Vi bruger Mailchimp til at udsende vores nyhedsbreve.

Retten til indsigt

Du har ret til at modtage uddrag af alle oplysninger, der er tilgængelige om dig hos os. Uddrag leveres elektronisk i et læsbart format.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at bede os om at opdatere ukorrekte oplysninger eller supplere oplysninger, der er ufuldstændige.

Retten til at blive slettet

Du kan til enhver tid anmode om at få dine informationer slettet. Der er få undtagelser til sletningsretten, såsom hvis det skal tilbageholdes for at vi kan overholde juridiske forpligtelser (f.eks. i overensstemmelse med bogføringsloven)

Ansvarlig for datasikkerhed

WallRibbon er ansvarlig for opbevaring og behandling af personlige data I netbutikken og sikrer, at reglerne overholdes.

Sådan beskytter vi dine personoplysninger

Vi bruger industristandarder såsom SSL/TLS og envejs-hash-algoritmer til at opbevare, behandle og kommunikere følsomme oplysninger såsom personlige data og adgangskoder på en sikker måde.

Nyhedsbrev fra Glimakra of Sweden

Glimakra of Sweden bruger Mailchimp service til at udsende nyhedsbreve til kunder, som har registreret deres interesse i vores nyhedsbrev på vores website, eller hvis du har været/er interessant for os. Når dine personlige data opbevares af MailChimp i og uden for EU/EØS, sikrer vi, at der er beskyttelsesforanstaltninger såsom dataoverførselsaftaler, mellem os og vores tjenesteudbydere, så de behandler dine data på en sikker måde. Læs mere om, hvordan MailChimp arbejder med GDPR her.

Kontakt os:

WallRibbon
Box 125
SE-289 04 Glimåkra
Sweden

Vävstolsgatan 1, SE-289 47 Glimåkra, Sweden
Org. Nr: 556120-7837
E-post: info@wallribbon.com
Telefon: +46 (0)44-454 01

Åbningstider:
Hverdage 08:00-16:00. Lørdag og søndag lukket

Shopping Cart
Scroll til toppen