Om os

WallRibbons produkter er en del af Wallsystems. Vi er en svensk virksomhed med værdidrivende faktorer som skandinavisk akustisk overlegent design, større fleksibilitet og bedre kvalitet. Med disse ord som rettesnor skaber vi gunstige lydlandskaber til forskellige typer miljøer.

Med viden og erfaring udvikler og fremstiller vi produkter på vores produktionsanlæg i Tranås/Vittaryd. Vi er en stor aktør inden for akustisk design.

HISTORIE

Vi har arbejdet med træ i næsten 75 år og har oparbejdet solid ekspertise gennem årene. På vores fabrikker bliver håndværket givet videre fra generation til generation på en naturlig måde. Lige siden starten i 1948 og frem til 1998 har produktionen af ​​håndvævede stoffer været en vigtig del af forretningen. I midten af ​​80’erne fokuserede forretningen i stigende grad på designede indretningsprodukter til offentlige miljøer. I 2016 købte vi en produktionsenhed i Tranås, en førende leverandør af finerede komponenter til møbel- og interiørtømrerbranchen. I 2021 tog vi et nyt skridt, og det er at tilbyde nogle af vores produkter til det private marked gennem WallRibbon.

Vi har været en del af Garpco Group (garpco.com) siden 2007.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

15% rabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag en rabatkode på 15 %, der gælder for ét køb. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?