Inspiration Forretning

< Inspiration andetInspiration entreen >

Walnut Ribbon-Wood Walnut Diamond Walnut Ribbon-Wood Smoked Oak i kontorets reception Ribbon-Wood Classic Oak i spiseområde Ribbon-Wood Walnut Tumba Centrum Ribbon-Wood Classic Ash i frisørsalon Ribbon-Design Black Slate i lobby Ribbon-Design Black Slate i lobby Ribbon-Design Black Slate i lobby Ribbon-Design Black Slate i receptionen Ribbon-Design Black Slate i receptionen Ribbon-Design Black Slate i receptionen

Vægpaneler på kontoret!

Kontorets indretning har betydning for en virksomheds succes. Det er afgørende, at dine medarbejdere trives, og at kunder, som kommer på besøg, får et godt indtryk. Derfor vælger flere og flere virksomhedsejere at installere vægpaneler for at skabe en behagelig atmosfære. På den ene side skaber man en professionell atmosfære, og på den anden side dæmper panelerne lyden i rummet, og gør det mere behageligt at arbejde i.

Et mere støjsvagt arbejdsmiljø

Panelvæggene giver et mere behageligt arbejdsmiljø på grund af deres unikke konstruktion. Lamellerne, som hviler på et lydabsorberende akustiktæppe, gør det ganske enkelt sværere for lydbølgerne at hoppe mellem væggene. På et kontor, hvor der er meget snak og bevægelse, vil de med garanti gøre en forskel. Og et mere ”støjsvagt” og mere behageligt akustisk miljø vil øge dine medarbejderes koncentration og trivsel. Udvalget af forskellige designs er stort, og du har mere end nok muligheder for at skabe præcis den følelse, du ønsker på kontoret.

Designs

Panelerne fra Wall Ribbon kan varieres på mange måder, og mens nogle har trælameller, er der også en række varianter, som minder om materialer som sten, marmor og cement.  Ved at variere farverne og nuancerne på det underliggende akustiske tæppe kan du få dem til at passe ind i ethvert miljø. Ønsker du et kontor, der er lyst og moderne, så vælg f.eks lyse træsorter. For et rustikt kontor, der kan minde om en diskret lobby, skal du vælge noget mørkere. Lav en plan og tilpas så vægpanelerne for at tilføre lyddæmpning og give karakter til kontoret i det omfang, du føler er rigtigt.

 

 

Indkøbskurv

Lukket i sommerperioden W28-30 (8. juli - 28. juli) | Vi begynder tidligst at levere produkter igen den 29. juli | God sommer!

Scroll to Top
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?