Inspiration entreen

< Inspiration forretning Inspiration kokken >

Black Diamond Ash Barcode Diamond Ash Diamond Oak Diamond Oak Diamond Walnut Barcode Diamond Walnut Ribbon-Wood Walnut Walnut Diamond Ash Black Diamond Ash Rustic Smoked Oak Ribbon-Wood Walnut i entreen Ribbon-Wood Walnut i entreen Ribbon-Wood Barcode Walnut i entreen Ribbon-Wood Black Diamond Ash i entreen Ribbon-Wood Black Diamond Ash i entreen Ribbon-Wood Classic Oak i entreen Ribbon-Wood Classic Oak i stuen Ribbon-Wood Walnut i entreen Ribbon-Wood Walnut i entreen Ribbon-Wood Walnut i entreen Ribbon-Wood Walnut i entreen Ribbon-Wood Rustic Natural Oak i entreen Ribbon-Wood Rustic Natural Oak i entreen Ribbon-Wood Rustic Natural Oak i entreen Ribbon-Wood Walnut i entreen Ribbon-Design Alicante i entreen og trappen

Paneler i entreen

Entreen er det sted, hvor folk dagligt kommer og går. Hvis du har en stor entre, kan det også være et sted, hvor folk samles og socialiserer. Det betyder, at det også er et sted, hvor du ønsker at skabe en harmonisk akustisk atmosfære. Med vægpaneler i entreen gøres dette nemt. Panelvægge indbyder til socialt samvær, og gør entreen til det perfekte sted at modtage dine gæster.

Designmulighederne

Nogle vil gerne have, at deres entre er et lyst sted, som emmer af modernitet. Andre ønsker en mørkere og mere rustik fornemmelse af gamle dage. Uanset hvad har Wall Ribbon noget for enhver smag. Med birkelameller og lyst akustiktæppe kan du skabe en luftig entre, som giver følelsen af, at lyset kommer ind. Hvis du derimod vælger mørkere træ og akustiktæpper, vil du opnå en mere afdæmpet stemning i rummet. Derudover er der en lang række alternativer til dem, som ønsker, at entreen skal domineres af hårde materialer som cement og sten. Med andre ord er det muligt at opnå præcis den følelse, du ønsker i entreen med vores akustikpaneler.

Lette at installere

Det kræver ingen forudgående viden at installere vægpaneler. Derudover kan du hele tiden tilpasse akustikvæggene til dine egne behov. Det er både muligt at dække hele væggen eller kun dele af den. Du kan også installere dem i loftet. Alt dette giver dig mulighed for at lade dem forme din gang, præcis som du ønsker, uden at give afkald på deres lydisolerende egenskaber.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

15% rabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag en rabatkode på 15 %, der gælder for ét køb. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?