Inspiration kokken

< Inspiration entreen | Inspiration LED lys >

Diamond Ash Walnut Walnut Ribbon-Wood Classic Oak i et køkken Ribbon-Wood Classic Oak kitchen i et køkken Ribbon-Wood Classic Oak i et køkken Ribbon-Wood Classic Oak i et køkken Ribbon-Wood Classic Oak i et køkken Ribbon-Wood Walnut i et køkken Ribbon-Wood Classic Oak i et køkken Ribbon-Wood Classic Oak i et køkken Ribbon-Wood Classic Ash i et køkken Ribbon-Wood Classic Oak i et køkken Ribbon-Wood Classic Oak i et køkken Ribbon-Wood Classic Oak i et køkken Ribbon-Wood Classic Oak i et køkken

Panelvægge for et mere behageligt køkken

Køkkenet er husets hjerte. Det er stedet, hvor familien og gæster samles for at lave mad, spise eller bare være sammen. Det er et sted, hvor samtalen flyder frit, og hvor hverdagen foregår. At skabe en behagelig atmosfære i køkkenet er derfor altafgørende for at få det hjem, alle nyder godt af.

En af de mest effektive måder til at skabe det rette stemning er at installere vægpaneler fra Wall Ribbon. De lydabsorberende egenskaber gør det til et mere behageligt sted, eftersom de reducerer støj og forhindrer forstyrrende ekkoer.

De mange designs

Vægpanelerne fra Wall Ribbon er tilgængelige i mange forskellige designs, så de kan tilpasses alle typer interiør. Hvert vægpanels grundkonstruktion består af lameller med et lydisolerende akustiktæppe. Det betyder, at vægpanelerne kan varieres på en lang række måder. Ønsker du et lettere køkken, der emmer af moderne stil, er vægge i lyse træsorter på et lige så lyst akustiktæppe en mulighed. Denne form for design er ikke mindst velegnet i moderne hjem. Ønsker du derimod et mere rustikt køkken, er der en række mørkere træsorter at vælge imellem. Måske vil mørk eg med sort akustiktæppe være dit valg? Du finder naturligvis også variationer, hvor nuancerne på lamellerne og det akustiske tæppe er forskellige, hvilket skaber en dynamisk følelse. Det er dit valg!

Et andet valg er vægpaneler, der minder om hårde materialer. Fra Wall Ribbon finder du akustikpaneler, som blandt andet minder om sten, marmor og cement. De er så godt lavet, at selv erfarne indretningsarkitekter har svært ved at skelne dem fra de originale materialer. Fordelen ved det er, at du helt undgår de ekkoer, som ellers følger med valget af hårde overflader. Med andre ord får du et køkken, som er behageligt at være i, uanset hvor højlydt samtalen bliver.

Lydniveauet er vigtigt

Lamelvægge fra Wall Ribbon fungerer som lydabsorberende overflader takket være den unikke konstruktion. Lamellerne spreder lyden i forskellige retninger, mens det akustiske tæppe dæmper. Det betyder, at rummet simpelthen bliver mere støjsvagt og mere behageligt at være i. Derudover er akustikpanelerne modulopbyggede, hvilket betyder, at du nemt kan installere dem, som du vil. Måske vil du bare have et par stykker over spisebordet, eller måske vil du gerne have, at alle vægge i køkkenet er beklædt med akustikpaneler? Alt er muligt. Og du kan også montere panelerne i loftet, hvis du ønsker det.

Indkøbskurv

Lukket i sommerperioden W28-30 (8. juli - 28. juli) | Vi begynder tidligst at levere produkter igen den 29. juli | God sommer!

Scroll to Top
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?