Inspiration LED lys

< Inspiration kokken | Inspiration soveværelset >

Ribbon-Wood Classic Oak med LED-lys i soveværelset Ribbon-Wood Walnut med LED-lys i trappen Ribbon-Wood Walnut med LED-lys i trappen Ribbon-Wood Walnut med LED-lys i trappen Ribbon-Wood Classic Oak med LED-lys Ribbon-Wood Classic Oak med LED-lys

Lamelvæg med LED-belysning

Ribbevægge i hjemmet såvel som på offentlige steder bliver mere og mere populære. Det er en effektiv måde at få “roligere” rum og samtidig et hyggeligt og professionelt udseende interiør. Den seneste trend er også at lade LED-belysning blive kombineret med ribbevægge. Det skaber spændende muligheder for at skabe en rumlig dybde og er samtidig et energieffektivt belysningsalternativ.

Dæmpbar LED-belysning

Det er nemt at montere LED-belysning på ribbevægge. Sløjferne er noget, du kan købe separat ved kassen, når du har valgt en ribbevæg. LED-belysningen monteres mellem trælamellerne i akustikpanelerne. Den sorte specialfremstillede aluminiumsprofil, der følger med, er lavet, så den passer perfekt. Båndet leveres også med et kabel, der er let at skjule bag det akustiske tæppe, hvilket betyder, at det ikke er synligt efter installationen. Belysningen er ikke kun en energieffektiv lyskilde, men den kan også dæmpes. Det giver dig mulighed for at justere lysstyrken, så du opnår den følelse, du ønsker i rummet.

Kun fantasien sætter grænser

Lamelvægge med LED-belysning er noget, der passer ind i alle miljøer. De fungerer som et spændende alternativ eller supplement til almindelig loftsbelysning og vil give rummet en følelse af rum og dybde. Både i entréen og i stuen, soveværelset eller køkkenet vil ribbevægge med LED-belysning skabe et miljø, der minder om det, man finder på eksklusive hoteller og i lounges. Muligheden for at dæmpe belysningen er også et stort plus, da forskellige lysstyrker giver dig mulighed for at skabe forskellige stemninger i rummet.

Dæmpbar LED-belysning kan installeres i alle ribbevægge fra WallRibbon. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du bruger belysningen til at understrege og give dybde til dit rum med ribbevægge.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

15% rabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag en rabatkode på 15 %, der gælder for ét køb. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?