Inspiration trappen

< Inspiration soveværelse  Inspiration tv-stuen>

Ribbon-Wood Classic Ash Classic Ash Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak i trappeopgangen Ribbon-Wood Classic Oak i trappeopgangen Ribbon-Wood Walnut i trappeopgangen Ribbon-Wood Walnut i trappeopgangen Ribbon-Wood Walnut i trappeopgangen Ribbon-Wood Walnut i trappeopgangen Ribbon-Wood Classic Ash i trappeopgangen

Trappeopgang med vægpaneler

Trappen i huset er ofte en overset del af hjemmet, når det handler om indretning. På samme tid er det et sted, som fortjener opmærksomhed, ikke kun fordi det er et sted, hvor forstyrrende lyde hopper mellem etagerne. At installere vægpaneler hér er en løsning, som bliver mere og mere populær.

Hvad er et vægpanel?

Et vægpanel er et modulært vægpanel med lydabsorberende egenskaber. Lamellerne kan være lavet af træ, men også materialer, som minder om sten, marmor og cement. Panelerne kan tilpasses og placeres både på vægge og i lofter. Mht design findes de også i mange forskellige designs, hvilket betyder, at du kan skabe det udtryk i trappeopgangen, som du ønsker. Vælger du lyst træ og lyst akustiktæppe, opnår du en helt anden fornemmelse. Vægpaneler omkring trappen betyder dermed, at du har rig mulighed for at få det til at passe ind i det eksisterende interiør. Du kan ligeledes sætte så mange paneler op, som du ønsker. Nogle vælger at dække hele væggen omkring trappen med paneler, mens andre blot vælger et par steder. Det afhænger helt af, hvad du synes er smukkest.

En anden mulighed er at montere akustikpaneler i loftet. Dette er en effektiv og næsten usynlig måde til at dæmpe lyde og undgå forstyrrende ekkoer på trappen.

Hvordan dæmper lamelvægge lyden?

Lamelvægge dæmper lyde gennem deres unikke konstruktion. Lamellerne lader lyden hoppe i forskellige retninger, og det lyddæmpende akustiktæppe absorberer lydbølgerne. Det gør ganske enkelt rummet mere stille, og det er derfor især en god idé at installere lamelpaneler i trappeopgangen.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

15% rabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag en rabatkode på 15 %, der gælder for ét køb. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?