Inspiration TV-stuen

< Inspiration trappen | Inspiration udestuen >

Ribbon-Wood Walnut Rustic Grey Oak Classic Oak Ribbon-Wood Rustic Smoked Oak Diamond Oak Barcode i tv-stuen Ribbon-Wood Walnut i tv-stuen Ribbon-Wood Walnut i tv-stuen Ribbon-Wood Walnut i tv-stuen Ribbon-Wood Classic Oak i tv-stuen Ribbon-Wood Oak i tv-stuen Ribbon-Wood Classic Oak i tv-stuen Ribbon-Wood Classic Oak i tv-stuen Ribbon-Wood Classic Oak i tv-stuen Ribbon-Design Corten i tv-stuen Ribbon-Design Corten i tv-stuen Ribbon-Wood Classic Oak i tv-stuen Ribbon-Wood-Walnut i tv-stuen Ribbon Wood Walnut i tv-stuen

Panelvægge i TV-stuen

Mange drømmer om at indrette en TV-stue, hvor familie og venner kan samles for at se en god film. Men en hyggelig TV-stue kræver mere end et godt TV og en behagelig sofa. Det er lige så vigtigt, at rummet som helhed er indrettet hyggeligt, og at hårde vægge ikke skaber en ubehagelig akustik. En måde at kombinere design og funktion på er at installere lydabsorberende vægpaneler.

Vægpaneler gør TV-stuen mere ”stille”

Hemmeligheden bag Wall Ribbons vægpanelers mange designmuligheder og lydabsorberende egenskaber er deres unikke konstruktion. Lamellerne, som både findes i træ og andre materialer, er placeret oven på et lydabsorberende akustiktæppe. Dette gør det sværere for lydbølgerne at hoppe. Lamellerne afleder lydbølgerne, så de sendes afsted i forskellige retninger, og det akustiske tæppe dæmper dem. Hvis du vælger at indrette TV-stuen med akustikpaneler fra Wall Ribbon, får du ganske enkelt en akustik, som gør TV-stuen mere behagelig.

Konstruktionen betyder endvidere, at vægpanelerne kan kombineres på mange forskellige måder. Således kan du matche det eksisternde interiør i rummet uanset stil. Med både lyse træsorter og lyse akustiktæpper opnår du en mere let stemning. Men hvis du ønsker det mere mørkt og hyggeligt, kan du vælge mørke træsorter og mørke akustiktæpper. Der er også variationer, hvor vægpanel og akustiktæppe ikke har de samme toner. Endelig er der også varianter, der minder om hårde materialer som sten og marmor, men som på samme tid er nøjagtig lige så lydabsorberende som de andre vægpaneler i udvalget.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?