Inspiration udestuen

< Inspiration tv-stuen Inspiration stuen >

Diamond Ash Ribbon-Wood Walnut i udestuen Ribbon-Wood Rustic Grey Oak i udestuen Ribbon-Wood Rustic Grey Oak i udestuen Ribbon-Wood Rustic Grey Oak i udestuen Ribbon-Wood Rustic Grey Oak i udestuen Ribbon-Wood Classic Oak i udestuen Ribbon-Wood Classic Oak i udestuen

Montering af vægpaneler i udestuen

Udestuer er en populær måde for husejere til at forlænge sommersæsonen. Med en udestue af glas får du mulighed for at nyde haven i det tidlige forår og sene efterår. Og for at gøre dette rum ekstra rart og hyggeligt er vægpaneler et godt valg at indrette med. Wall Ribbon tilbyder vægpaneler, som passer til enhver indretningsstil, og som er nemme at samle. Det unikke design med lydabsorberende egenskaber vil gøre udestuen betydelig mere ”støjsvag” og mere behagelig at opholde sig i.

Elementer af smukt træ eller ”marmor”?

Vægpanelers udseende kan variere meget afhængigt af materialet og behandlingen af selve lamellerne, samt hvordan akustiktæpperne er designet. På trods af den enkle konstruktion kan udseendet varieres for at give en række forskellige udtryk. I mange vægpaneler er lamellerne lavet af træ med forskellige egenskaber og behandlinger. Med lyst træ kan du få udestuen til at føles lys og luftig, da de lyse nuancer reflekterer lyset og skaber en rummelig fornemmelse. Men mørkere træsorter, såsom eg, vil i stedet give udestuen en mere afdæmpet karakter. Hvad du vælger afhænger af, hvilken slags udestue du ønsker, samt hvad der passer til resten af indretningen.

Hvis din udestue har stenbelægning, kan det også være en idé at overveje paneler, der minder om hårde materialer. Wall Ribbon tilbyder lamelvægge, der minder om f.eks. sten, marmor og cement. De er så godt lavet, at selv erfarne indretningsarkitekter har svært ved at skelne dem fra de originale materialer. Samtidig har de samme lydisolerende egenskaber som alle andre vægpaneler i sortimentet.

Fleksibel montering

Vægpaneler kan monteres i udestuen på en meget fleksibel måde. Måske vil du kun have nogle få på én væg, eller dække hele væggen for maksimal lydabsorbering? Uanset hvad vil panelerne hjælpe dig med at gøre udestuen til et mere behageligt rum at opholde sig i. De skaber optimale betingelser for glade grin og interessante samtaler, uden at du skal generes af irriterende ekkoer.

Indkøbskurv

Produktionen er lukket i sommeren uge 28-30 (8. juli - 28. juli)

Scroll to Top
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?